Logga in
DIGIBINDER
Få full koll på dina papper!
Med Watcheye Digibinder kan du enkelt digitalisera alla dina dokument.
Skanna - välj pärm - klart!
Förenkla din vardag med ett digitalt arkiv
Ett digitalt arkiv för dina dokument sparar både tid och pengar. Med vår lösning kan du snabbt och enkelt göra dina papper till digitala kopior. Det tar bara ett par sekunder att skanna in dokument till portalen som du sedan kan komma åt vart du än befinner dig i världen.

Alla typer av dokument kan skannas in och blir direkt sökbara i arkivet. Du bestämmer själv vilken digital pärm som dokumentet ska skannas in till och döper det till önskat namn. Tydligt exempel är fakturor där du enkelt döper dokumentet till faktura numret direkt i skannern. Detta tar mindre än 15 sekunder.

Vi har tagit fram ett färdigt paket med skanner och digitalt arkiv till en fast månadskostnad. Inga oväntade kostnader tillkommer och du kan lätt budgetera för vad din arkivering kostar.
3 enkla steg


I samarbete med Brother International har vi utvecklat en integrerad lösning vilken gör att digitaliseringen av dokument blir makalöst enkel. I tre enkla steg ligger dokumentet i molnet och är tillgänglig från alla dina enheter.

Du behöver inte längre använda usb-minne, klippa, klistra. I skannern väljer du bara vilken mapp du vill skanna till och sen är det klart.